Het is geweldig te zien hoe blij jonge ouders worden van onze babyproducten. Dit is waar we het voor doen! We dagen onszelf dan ook elke keer weer uit om nieuwe producten te ontwikkelen die inventief, handig én leuk zijn.

Alles om jonge ouders optimaal van hun baby te laten genieten!

Duurzaam

We ontwikkelen de producten zelf en we hebben een eigen atelier in Turkije waar de Baby Shower Glove en de Handsfree Badcape worden gemaakt. De katoen voor beide producten is biologisch geteeld. Het papier voor de Magic Potty is FSC gecertificeerd en de verschillende items voor deze zindelijkheidstraining worden ingepakt bij Pantar, een sociale werkplaats in Amsterdam.

Wist je dat..

het allemaal begonnen is met de Plassticker? De sticker die verkleurt als je er tijdens het plassen op richt. Hiermee heeft een hele generatie jongetjes goed in de WC leren richten. Dezelfde soort stickers worden nu met succes in de Magic Potty zindelijkheidstraining gebruikt.

Heb jij het beste baby idee?

Invented 4 Kids inspireert graag andere uitvinders. Denk je: ik heb ook best een leuk idee voor een nieuw slim babyproduct… Kijk dan eens naar:

We gaan graag met je in gesprek!

We zijn er trots op dat al onze producten (internationale) awards hebben gewonnen en dat Invented 4 Kids is opgenomen in de Nederlandse MKB Innovatie Top 100 2018.

Invented 4 Kids is in 2014 opgericht door uitvinder/ondernemer Guus Welling. Hij is vader van Evelien en Teun, en altijd in voor een goed gesprek over een briljant idee.